Wie zijn wij: de gezichten achter Mickey Doodles

Hallo, wij zijn Angela en Eddy, de gezichten achter Mickey Doodles. Samen met onze twee Australian Labradoodles, Mick en Fee, wonen we in Noord-Brabant.

Onze eerste Labradoodle, Mick, heeft laten zien hoe lief, speels en vrolijk dit ras is en hoeveel plezier wij hier aan beleven. Daarom hebben we in 2018 besloten om nog een lieve doodle in huis te nemen. Dit is onze Fee.

Onze twee viervoeters hebben ervoor gezorgd dat we dit mooie ras met veel liefde willen voortzetten. Wij zijn daarom een kleinschalige fokker en nemen de gastgezin hond bij ons in huis wanneer de pups geboren moeten worden.

De eerste weken groeien de pupjes liefdevol op en brengen wij ze groot. Na een aantal weken beginnen we met het socialiseren van de pups, door bijvoorbeeld een tripje naar het tuincentrum te maken. Ook beginnen we met zindelijkheidstraining, zodat de hondjes een goed begin bij hun nieuwe baasjes hebben. En dit alles doen we voor het welzijn van onze lieve hondjes.

 

Januari 2016

Sinds 2016 is onze liefde voor het ras ontstaan. Ook hebben we in deze maand Mick, onze eerste Australian Labradoodle mogen ophalen. 

Februari 2018

In deze maand hebben we onze tweede Labradoodle, Fee, mogen ophalen. 

 

Mei 2020

Fee heeft haar eerst nestje met drie super mooie pups!

 

 

Vervolg

Met veel plezier en passie houden wij ons bezig met onze Australian Labradoodles.