Werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder!

We werken met wachtlijsten om al onze aanvragen overzichtelijk en openlijk te houden. Ook kunnen wij niet in de toekomst kijken en weten we niet precies wanneer en hoeveel pups er zullen komen. Door onze werkwijze krijg je dus een plekje op de lijst. 

Mocht je echt interesse hebben en vooral veel liefde en verzorging kunnen geven aan een Australian Labradoodle van Mickey Doodles? Meld je dan aan via het contactformulier of via mickeydoodlesnl@gmail.com.

Hieronder hebben we de stappen van onze werkwijze uitgelegd:

Facebook

Nadat we er zeker van zijn dat een hondje drachtig is, laten we dit op Facebook weten.  

l

Website

Heb je interesse in één van onze pups? E-mail ons dan of vul het contactformulier in. Vertel wie je bent, waar je vandaan komt, wat je gezinssituatie is en waarom je een Australian Labradoodle zou willen.

w

Contact

Wij lezen alle inschrijvingen door en nemen vervolgens contact op. Ook maken wij tegelijkertijd de wachtlijst. 

 

N

Beslissing

Wij werken met een gedragsdeskundige. Samen maken we de beslissing welke pup het beste bij welk gezin past. We gaan dus niet op uiterlijk af en zoeken de beste match! 

Gastgezin worden?

Bij Mickey Doodles vinden we het belangrijk om gezonde honden te kunnen laten opgroeien. Daarom zoeken wij gastgezinnen die, net als wij, een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van de prachtige Australian Labradoodle.

 

Wat vinden wij belangrijk?

–           Je hebt veel tijd om aandacht aan de pup te besteden. Denk hierbij aan veel beweging, cursussen en vachtverzorging.  

–           Je woont maximaal een half uurtje rijden van Oudenbosch vandaan.

–           Open communicatie en fijn onderling contact.

–           Je hebt geen kinderen jonger dan 6 jaar

 

Wil jij een Australian Labradoodle grootbrengen van pup tot volwassen hond of wil je meer informatie over gastgezin worden? Vul dan het contactformulier in via onderstaande button: